T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Zonguldak İl Sağlık Müdürlüğü ALAPLI DEVLET HASTANESİ

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Zonguldak İl Sağlık Müdürlüğü ALAPLI DEVLET HASTANESİ

Kadın Hastalıkları ve Doğum Polikliniği

Güncelleme Tarihi: 13/01/2020

kad2.jpg
Op.Dr.Rabia Başer AÇIKGÖZ

GÖREV ALANINA DÖNÜK ÖZGEÇMİŞ

- Gebelik takibi ve ultrason

- Genel jinekoloji ve ileri cerrahisi

- Endoskopik cerrahi

- İnfertilite çocuk istemi

- Aşılama (ıuı) tedavisi

-Genital Estetik Ve Sarkma Cerrahisi

-idrar torbası sarkma cerrahisi

-idrar kaçırma cerrahisi

- vajen arka sarkma cerrahi

-rahim sarkma cerrahisi

- geniş vajen daraltma cerrahisi

- labıoplasti

Öğrenim Durumu

Tıpta Uzmanlık 2013-2017

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ

Tez adı: Pelvik Kitlelerin Malignite Riski Değerlendirilmesinde Kanser Antijeni 125 (Ca 125), Human Epididymis Protein 4 (He4), Soluble Mezotelin Related Protein (Smrp) Ve Folat Reseptör Alfa (Folrα) Ölçümünün Yeri. Danışman:(MÜGE HARMA)

Lisans  2005-2012

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ

Görevler

2012-2013      Mardin Dargeçit İlçe Hastanesi Toplum  Sağlığı Hekimliği

• 2013-2017Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği

2017- Halen    Alaplı Devlet Hastanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Kliniği

A-Uluslararası bilimsel toplantılarda sunulan ve bildiri kitaplarında (proceedings) basılan bildiriler :

1- HARMA MÜGE, BAŞER AÇIKGÖZ RABİA, TURHAN ÇAKIR ANIL, TUBA ZENGİN, HARMA MEHMET İBRAHİM The results of the evaluation of Ca 125, HE4, SMRP and FOLR1 in pelvic mass detected patients INTERNATIONAL MEETING OF THE EUROPEAN SOCIETY OF GYNAECOLOGICAL ONCOLOGY (ESGO 2017) (poster)

B. Ulusal hakemli dergilerde yayımlanan makaleler :

1-IŞIK HATİCE,ŞAHBAZ AHMET,AYNIOĞLU ÖNER,SEL GÖRKER,BAŞER RABİA,HARMA MEHMET İBRAHİM,HARMA MÜGE Pelvik İnflamatuar Hastalık Harici Sebeplerle Çıkartılan Rahim İçi Araçlarda Mikrobiyal Kolonizasyon Durumu. Jinekoloji - Obstetrik ve Neonatoloji Tıp Dergisi (Kontrol No: 1584761)

2- AYNIOĞLU ÖNER,EROL SEYİT AHMET,BAŞER RABİA,IŞIK HATİCE,ŞAHBAZ AHMET (2013). Amniotic Band Syndrome in a Pregnancy with Uterin Anomaly, A Case Report. Journal of Clinical and Analytical Medicine (Kontrol No: 1586832)

3-BAŞER AÇIKGÖZ, R . (2018). Spontaneous vaginal delivery after a pregnancy complicated with Guillain-Barré syndrome. Journal of Surgery and Medicine, 2 (2), 143-144. DOI: 10.28982/josam.380945

C.Ulusal bilimsel toplantılarda sunulan ve bildiri kitaplarında basılan bildiriler:

ŞAHBAZ AHMET,IŞIK HATİCE,AYNIOĞLU ÖNER,BAŞER RABİA (2007). Ucuz, Kolay ve Etkili Bir Laparoskopi Eğitim Seti. EGE JİNEKOLOJİK ENDOSKOPİ SEMPOZYUMU, (Yayın No: 1555172)