İdari ve Mali Hizmetler Müdürü

Ömer Faruk KAHRAMAN
İdari Mali Hizmetler Müdürü

Özgeçmiş

1981 yılında Konya da doğmuştur.

İlk, orta ve lise öğrenimini Konya da tamamlamıştır.

2005 yılında Zonguldak Karaelmas Üniversitesi İşletme Fakültesinden mezun olmuştur.

2008 yılında Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Sağlık Kurumları İşletmeciliği Yüksek Lisansı yapmıştır.

2007 yılında Anadolu Üniversitesi Laboratuvar ve Veteriner Sağlığı bölümünden ve 2015 yılında da Anadolu Üniversitesi Adalet Bölümünden mezun olmuştur.

2001-2013 yılları arasında Zonguldak Çaycuma Devlet Hastanesinde sırasıyla Röntgen Servisinde, Gelir Tahakkuk Birim sorumluluğu, Müdür Yardımcılığı ve İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcılığı yapmıştır.

2013-2014 yılları arasında Ankara Kızılcahamam Devlet Hastanesinde Satın alma – Gider Tahakkuk birimlerinde görev yapmıştır.

2014 yılı Eylül ayından itibaren hastanemizde İdari ve Mali İşler Müdürü olarak görev yapmaktadır.