GELİN ORGAN BAĞIŞLAYALIM BİR HAYAT BİTERKEN BİR HAYAT BAŞLATALIM
05 Temmuz 2022

organ bağısı eğitimi.jpgGELİN ORGAN BAĞIŞLAYALIM BİR HAYAT BİTERKEN BİR HAYAT BAŞLATALIM. Hastalarımıza ve çalışan Personelimize Organ ve Doku bağışı ile ilgili eğitimlerimiz devam ediyor.#Alaplıdevlethastanesi
Organ nakli ve bağışının toplum için önemi konusunda toplumu duyarlı hale getirmek, desteklemek, organ naklinin faydalarını anlatmak üzere hastanemizde Ereğli Devlet Hastanesi Anestezi Uzmanı Dr.Hatice FİDAN tarafından eğitim verildi..Eğitime doktorlarımız,idari birim ve çalışan personelimiz katıldı.Eğitim sonrası organ bağışında bulunan çalışanlarımıza ve Dr Hatice FİDAN hanım'a verdiği değerli bilgiler ve Emeği için organ nakli bekleyen tüm hastalarımız adına teşekkür ediyoruz.#organvedokubağışıhaftası.